Kirkelig nettverk for skaperverk og bærekraft


GRØNNKIRKE.NO

Nettsiden grønnkirke.no er et felleskirkelig ressurssted for kirker, menigheter, organisasjoner og enkeltpersoner som arbeider med miljø- og klimaspørsmål.

Her kan du finne inspirasjon til hvordan sette klima og miljø på dagsorden - i det praktiske hverdagslivet og i gudstjenester, undervisning, bibelgrupper, barne- og ungdomsarbeid og andre sider av menighetslivet.

Her finner du også teologisk refleksjon rundt miljø- og klimautfordringene, og du kan lese om ting som skjer rundt om i Norge med fokus på kirke og miljø.

Grønnkirke.no er en del av prosjektet Skaperverk og bærekraft: felles kirkelig tiår for endring i kirke og samfunn. Prosjektet er et samarbeid mellom Norges kristne råd, Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp.

Har du forslag til saker eller innspill til grønnkirke.no? Ta kontakt!

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 01:41

Logoen til Hammeren Skole ble til Fagerhøi HS (Humanistisk Senter) 2011.

13.11 | 07:25

Hei, har et kort bokmanus. En serie fortellinger fra tjenesten som offiser. En hyllest til verneplikten og den norske soldat. Betaler utgivelsen. MVH Einar.

26.01 | 12:54

Logoen til Hammeren Skole.

07.08 | 10:41

Jeg har så smått begynt med slektsforskning og ser til min glede og overrasking at skogfinner er mine aner. Ifarneset, Rødbuknappen, Raatikainen mm.